27
Mie, Ian
68 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier produs în apropiere de localitatea Mănăstireni.accident mortal

Solicitarea a fost primită în jurul orei 10.10, iar la locul accidentului pompierii au găsit o autoutilitară și un autoturism avariate și ieșite în afara părții carosabile.

În autoturism erau încarcerate o femeie și un bărbat, dintre care bărbatul nu mai prezenta stare de conștiență.

S-a acționat pentru descarcerarea celor două persoane, iar pentru bărbat s-au început imediat manevrele de resuscitate. Din păcate corpul bărbatului nu a mai reacționat, în ciuda eforturilor depuse de către salvatori.

Femeia a fost extrasă de către pompieri și a fost preluată de către echipajul elicopterului SMURD și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Cluj-Napoca, pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceasta era conștientă și cooperantă.

A mai fost consultat de către echipajele medicale, la locul accidentului, un bărbat, fără a fi transportat la spital.

Poliția rutieră ne informează că șoferul în vârstă de 52 de ani, din comuna Floresti, jud. Cluj, se deplasa pe drumul comunal 115 când, ajuns la intersecția cu DJ108C, nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea”, a pătruns în intersecție, fiind acroșat de un autovehicul condus regulamentar de un tânăr de 29 de ani, din comuna Florești.

Din nefericire, in urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 52 de ani și rănirea unui pasager din același autovehicul.

 

IPJ Cluj

Sursa foto + video: IPJ Cluj

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh