25
Lun, Ian
62 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Accident rutier între localitățile Dealul Negru și Beliș.accident dealul negru
O autospecială, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ au fost alertate în jurul orei 14.00 pentru a gestiona o situație de urgență produsă în urma unui accident rutier produs între localitățile Dealul Negru și Beliș.
Apelantul a precizat faptul că în autoturisme au fost și două femei însărcinate, motiv pentru care a fost alertat și un elicopter SMURD pentru a intervenii la locul accidentului.
Pompierii au găsit trei autoturisme avariate la locul accidentului, iar ocupanții ieșiți din acestea.
Unui bărbat de cca 50 de ani prezenta starea cea mai gravă, după evaluările primare, drept pentru care a fost preluat de către echipajul elicopterului SMURD și a fost transportat la spital (cel mai probabil UPU Cluj-Napoca).
Cele două femei gravide au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate.
Alți doi bărbați au fost consultați și transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia acuzau dureri în zona toracelui, dar erau conștienți și cooperanți.
Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri necesare pentru siguranța salvatorilor.

Polițiștii rutieri au stabilit, di primele cercetări, că Un conducător auto care se deplasa dinspre localitatea Beliș ar fi depășit neregulamentar autoturismul care îl preceda, intrând în coliziune cu autoturismul care circula din sensul opus.
În urma impactului, autoturismului cu care care s-a efectuat manevra de depășire a fost proiectat în autoturismul depășit.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh