20
Mie, Ian
55 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În 2 septembrie 2020, în jurul orei 08:00, pe DN1 E60, în localitatea Copăceni, pe sensul de mers Turda - Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier in care au fost implicate 3 autovehicule.accident grav copaceni

Un conducător auto de 38 de ani, cetățean străin, care se deplasa pe DN1 E60, din direcția Turda spre Cluj-Napoca, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzilor de circulație, moment în care, un conducător auto de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa în aceeași direcție, pe banda a doua, pentru a evita impactul, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din direcția Cluj-Napoca spre Turda, condus de un bărbat de 47 de ani, din Turda.

In urma evenimentul, 4 persoane au fost transportate au fost la o unitate medicala în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultate fiind negative.

Pompierii au găsit două autoturisme avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

5 persoane au fost consultate de către salvatorii prezenți la fața locului, dintre care 4 au fost transportate la spital. Acestea erau conștiente și cooperante.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh