18
Lun, Ian
49 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii din cadrul Poliție municipiului Dej au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Iași.bcco cluj

 Acesta este bănuit că, la data de 7 septembrie a.c., aflându-se într-un autoturism care efectua servicii în regim de transport persoane, ar fi sustras din interior suma de 10.000 de euro.

 În urma investigațiilor desfășurate, polițiștii din cadrul Poliție muncipiului Dej și cei ai Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Sibiu l-au identificat și depistat pe cel în cauză în municipiul Sibiu.

 Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate.

 În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 Faţă de bărbatul de 42 de ani,  poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea perioadei, acesta să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh