20
Sam, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cursul zilei, între orele 08.00-12.00, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Cluj au acționat pentru descurajarea nerespectării limitei legale de viteză, în scopul prevenirii unor situații de risc și impunerea unei politia ruiteradiscipline rutiere conducătorilor auto.

 Acțiunea desfășurată pe DN1 E60 a condus la aplicarea a peste 25 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care au depășit limitele legale de viteză.

 În total, pentru abaterile de la normele rutiere, în intervalul menționat au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale, fiind totodată retrase două certificate de înmatriculare, urmare a neregulilor privind starea tehnică a autovehiculelor verificate.

 Acțiunile polițiștilor vor continua!

 Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlați participanți la traficul rutier, polițiștii vă recomandă respectarea regimului legal de viteză!

 Viteza excesivă și cea neadaptată la condițiile meteo, de drum sau trafic – printre principalele cause generatoare ale accidentelor!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh