20
Mie, Ian
55 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 În scopul înlăturării riscului de propagare a virusului Covid-19 în rândul comunit, în ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului Judeţului Cluj, au fost desfășurate acțiuni pentru verificarea gradului de respectare a măsurilor incidente stării de alertă.politie jandarmi pompieri

 În cadrul activităților au participat un număr de 357 efective în sistem integrat, respectiv polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, jandarmi și polițiști locali.

 Totodată, acțiunea a beneficiat de participarea unui număr de 147 reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

 În acest context au fost verificate un număr de peste 430 de persoane cu privire la măsurile și interdicțiile impuse pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu virusul Covid-19, precum și un număr de 96 de societăți comerciale.

 Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, 10 dintre acestea pentru nerespectarea Legii 61/1991R în contextul stării de alertă.

 Recomandăm în continuare cetățenilor respectarea normele de protecție sanitară, a regulilor de distanțare fizică, evitarea locurilor aglomerate, precum și portul măștii de protecție în mod corect!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh