16
Sam, Ian
48 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 3 octombrie, în jurul orei 05.50, un tânăr de 19 ani, din comuna Petreștii de Jos, care se deplasa cu un autoturism pe DJ107L, în interiorul localității Petreștii de Jos, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu stâlpii de electricitate din afara părții carosabile, după care autoturismul s-a răsturnat.
Inițial, în urma evenimentului rutier, nicio persoană nu a fost transportată la spital. Tânărul a fpolitieost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere, polițiștii derulând cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Ulterior, în jurul orei 14.00, o tânără în vârstă de 17 ani, din comuna Săndulești, pasager în autoturismul implicat în evenimentul rutier, s-a prezentat la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.
Astfel, polițiștii desfășoară cercetări și pentru infracțiunea de vătămare corporală din cuplă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh