20
Mie, Ian
53 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe DJ150, din direcţia Câmpia Turzii spre politieViişoara.

Poliţiştii au legitimat persoana aflată la volanul autoturismului, respectiv un tânăr de 24 de ani, din judeţul Mureş, care nu deţinea permis de conducere.

Totodată, în urma verificărilor, poliţiştii au constatat că plăcuţele cu numărul de înmatriculare aparţineau unui alt autoturism, cel condus de tânăr nefiind  înmatriculat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie a unui autovehicul cu număr fals, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh