20
Mie, Ian
55 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au continuat activităţile pentru punerea în aplicare a prevederilor legislației specifice stării de alertă și verificarea respectării acestora, pentru împiedicarea răspândirii SARS-CoV-2.

 Acţiunile s-au desfăşurat în sistem integrat, împreună cu jandarmi, poliţişti locali reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi a Direcţiei  Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, sub autoritatea Instituţiei Prefectului Cluj.controale

 Astfel, peste 560 de forţe au acţionat pe raza întregului judeţ, fiind legitimate peste 1.300 de persoane şi verificaţi 184 de operatori economici.

 Totodată, au fost controlate 211 mijloace de transport în comun.

 Urmare a neregulilor constate privind respectarea prevederilor legale pe perioada stării de alertă, au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020, în valoare de 10.500 de lei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh