25
Joi, Apr
3 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O autospecială, un echipaj SMURD și două ale Serviciului de Ambulanță Județean au fost alertate, în jurul orei 3.10, ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism pe raza localității Luna (lângă Câmpia Turzii).accident

Conducătorul auto de 40 de ani se deplasa în direcția Luncani. La un moment dat auto a părăsit partea carosabilă, intrând in coliziune cu un cap de pod.

Salvatorii SAJ și ISU au găsit autoturismul avariat și o femeie de cca 40 de ani fără semnale vitale, pentru care s-au început manevrele de resuscitare, iar alți trei copii și un bărbat erau ieșiți din autoturism.

Manevrele de resuscitare au adus semnalele vitale pentru femeia rănită grav, însă aceasta a fost transportată în stare critică la spital.

Copii, în vârstă de 14 ani, 7 ani și 9 luni, împreună cu tatăl lor au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La primele evaluări nu prezentau afecțiuni grave.

Conducătorul auto testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh