16
Sam, Ian
48 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Având în vedere prezența fenomenului de ceață pe raza județului Cluj, polițiștii recomandă conducătorilor auto reducerea vitezei de deplasare, folosirea luminilor de ceață din dotarea autovehiculelor, precum și evitarea acționării bruște a mecanismelor de drum ceatdirecție și frânare.

 În vederea prevenirii accidentelor de circulație, sfătuim conducătorii auto să se intereseze cu privire la condițiile de deplasare existente pe traseul care urmează să îl parcurgă.

 Adaptați permanent viteza de rulare la condițiile de drum și de trafic!

 Circulați cu viteză redusă atât în localități, cât și în afara lor, mai ales când fenomenul ceții dense este asociat și cu un carosabil umed.

 Păstrați o distanță de siguranță față de autovehiculul care circula în față!

 Circulați cu viteza redusă, pentru a putea frâna în condiții de siguranță! Țineți cont de faptul că, în condiții de vizibilitate redusă, distanțele sunt mai greu de apreciat. De aceea, mențineți o distanță mai mare între mașina dumneavoastră și cea din față!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh