20
Mie, Ian
53 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii clujeni, în colaborare cu celelalte forțe de ordine, continuă activitățile cu efective mărite pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de prevenire și limitare a răspândirii Covid-19.controale tren

 Astfel, sub coordonarea instituției prefectului, pe raza județului Cluj au fost verificate zone aglomerate, mijloace de transport persoane și spațiile comerciale.

 În ultimele 24 de ore, peste 400 de forțe au derulat acțiuni pentru asigurarea respectării acestor norme sanitare necesare limitării îmbolnăvirilor.

 În cursul zilei, au fost verificate aproximativ 150 de societăți comerciale, peste 180 de locații de interes și 134 de mijloace de transport în comun.

 Activitățile desfășurate au condus la legitimarea a peste 700 de persoane, fiind aplicate la nivelul județului circa 200 de sancțiuni contravenționale, în conformitate cu Legea 55/2002.

 Scopul acestor activităție derulate în sistem integrat este de a informa și responsabiliza cetățenii cu privire la importanța respectării acestor măsuri de protecție, pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul Covid-19.

 Recomandăm păstrarea distanței fizice, purtarea măștilor de protecție și lipsa expunerii la riscuri!

 ***

 EXEMPLU:

 La data de 28 octombrie a.c., pe raza de competență a Secției 2 Poliție Rurală Apahida, polițiștii au acționat punctual în scopul menținerii unui climat de siguranță în rândul populației, vizând în special respectarea legislației incidente stării de alertă.

 Astfel, în intervalul orar 17.00-19.00, aceștia au fost prezenți în piețe, magazine alimentare, săli de jocuri, terase, restaurante, verificând astfel 22 de societăți comerciale și 8 mijloace de transport în comun.

 În cadrul acțiunii cu un puternic caracter preventiv, s-a urmărit informarea și impunerea respectării măsurilor necesare limitării riscului de răspândire a virusului Covid-19.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh