27
Sam, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În vederea întăririi gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic, prevenirii accidentelor rutiere, precum și verificării legalității transporturilor de persoane, la data de 5 noiembrie a.c., în intervalul orar 17.00 – 19.00, a fost desfășurată o acțiune punctuală pe raza municipiului Cluj-Napoca.

 politie

Totodată, unul dintre obiectivele acțiunii desfășurate a vizat prevenirea și combaterea răspândirii virusului Covid-19, o atenție sporită fiind acordată respectării măsurilor de protecție sanitară în mijloacele destinate transportului public de persoane.        

 

Cu această ocazie, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului  Cluj-Napoca, sprijiniți de polițiști locali, au legitimat peste 310 persoane și au verificat 291 de vehicule.

 

Au fost verificate 62 de mijloace de transport persoane, fiind aplicată o sancțiune pentru încălcarea  normelor privind transportul în regim de taxi.          

 

Nerespectarea prevederilor OUG 195/2002R a impus aplicarea unui număr de 100 sancțiuni contravenționale, 23 dintre acestea fiind aplicate ca urmare a încălcării normelor legale de viteză.

 

În acest context, polițiștii rutieri au reținut 6 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

 

De asemenea, pentru nerespectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea reducerii efectelor pandemiei de Covid-19, 53 de persoane au fost sancționate în conformitate cu prevederile Legii 55/2020.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh