18
Lun, Ian
49 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 15.10, s-a produs un accident rutier pe DN1 E81, în afara localității Mihai Viteazu la ieșirea din municipiul Turda spre Alba-Iulia.accident

Conducătorul unui ansamblu de vehicule în vârstă de 58 de ani, din comuna Mociu, care se deplasa pe DN1 E81, din direcția Turda spre Alba Iulia,  a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune  cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Aiud.

Un autoturism, condus de o tânără de 21 de ani, din municipiul Bistrița, care circula în spatele celui condus de bărbatul de 40 de ani, nu a putut evita impactul, intrând in coliziune față-spate cu autoturismul.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea conducătorului auto de 40 de ani și a unui bărbat de 67 de ani, pasager in autoturism.

Pompierii au găsit un autocamion și două autoturisme avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea. Două persoane au fost consultate de către echipajul SAJ, dintre care un bărbat de cca 60 de ani a fost transportat la spital, pentru investigații de specialitate.

Pompierii au luat măsurile de prevenire a incendiilor pentru autoturismele avariate, prin deconectarea bateriilor, și au sprijinit primului ajutor calificat.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh