26
Vi, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În a doua zi a anului 2021, peste 370 de forțe au acționat în sistem integrat, sub autoritatea instituției prefectului, pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, cu scopul limitării și combaterii efectelor virusului Covid-19.

În cadrul activității au fost verificate, în total, peste 1600 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală, a deplasărilor în intervalul 23.00-05.00, dar și a măsurilor de izolare sau carantinare.politie

De asemenea, un număr de 220 de locații au fost verificate, 62 dintre acestea fiind societăți comerciale. Activitățile au vizat respectarea măsurilor privind organizarea, precum și transmiterea unor recomandări de către autorități, în funcție de specificul activității.

Urmare a abaterilor constatate, în ultimele 24 de ore, în sistem integrat au fost aplicate în contextul măsurilor pentru prevenirea și combaterea virusului COVID-19, la nivelul județului Cluj 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.000 de lei.

Mulțumim comunității pentru responsabilitatea cu care au ales să petreacă aceste zile, luând în considerare eforturile și măsurile impuse de autorități, pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

Polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și celelalte autorități cu atribuții în domeniu rămân la datorie, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară în această perioadă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh