16
Ma, Apr
13 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

IPJ Cluj ne informează că, un conducător al unui autoturism, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Turda, care se deplasa pe strada Câmpiei, din direcția Cluj-Napoca spre Câmpia Turzii, ajuns la intersecția cu strada Stadionului, ar fi efectuat un viraj laaccident turda stânga, intrând în coliziune cu o motocicletă care se deplasa pe sensul opus, condusă de o femeie de 47 de ani, din comuna Luna.

Cei de la ISU ne informează că a fost acordată asistență medicală femeii accidentate de către un echipaj SMURD. La fața locului au fost dislocată și o autospecială din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, care a acordat primul ajutor calificat până la sosirea ambulanței. Femeia, la evaluarea primară, prezenta suspiciune de fractură la un picior, era în stare de conștiență și era cooperantă. A fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh