25
Joi, Apr
6 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au acționat la data de 6 mai a.c. pe raza municipiului Cluj-Napoca, în scopul creșterii gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic și pentru verificarea respectării normelor de protecție sanitară stabiliteactiune rutiera pentru reducerea răspândirii virusului Sars-Cov2.

 În acest context, cu ocazia activităților specifice derulate de polițiști, au fost constatate un număr de 87 de fapte contravenționale, fiind aplicate sancțiuni în baza OUG 195/2002 R pentru nerespectarea normelor de circulație pe drumurile publice.

 De asemenea, polițiștii rutieri angrenați în activități au reținut un permis de conducere pentru efecetuarea unei depășiri neregulamentare și au retras 10 certificate de înmatriculare .

 *

 Totodată, la aceeași dată, în intervalele orare 09.00 -13.00,  respectiv 15.00-19.00 polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca, ai Secției 6 Poliție Rurală Florești, precum și cei ai Secției 2 Poliție Rurală Apahida, au acționat, în comun, pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere negative generate de nerespectarea regimului legal de viteză sau al consumului de alcool sau alte substanțe.

 Au fost controlate peste 75 de autovehicule, fiind aplicate, în total, 43 de sancțiuni contravenționale în acord cu OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, 28 dintre acestea având la bază nerespectarea regimului legal de viteză.

 De asemenea, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au retras 3 certificate de înmatriculare.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh