26
Vi, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

 politieLa data de 13 mai a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au acționat pe raza municipiului, în scopul prevenirii accidentelor de circulație, impunerii respectării normelor privind circulația pe drumurile publice, dar și pentru verificarea respectării normelor în contextul pandemiei de Coronavirus.

 Cu ocazia activităților desfășurate au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale conform prevederilor OUG 195/2002R.

 Dintre acestea, 15 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar alte 14 pentru nepurtarea centurii de siguranță.

 Totodată, au fost reținute două permis de conducere și retrase două certificate de înmatriculare.

 În cadrul activităților preventiv-reactive desfășurate, polițiștii rutieri au constatat două infracțiuni flagrante, doi conducători auto fiind depistați sub influența alcoolului.

 Un conducător auto în vârstă de 55 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat în timp ce se deplasa pe strada Răsăritului.

 Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 Ulterior, în jurul orei 18.00, pe strada Fabricii de Zahăr, un conducător auto de 70 de ani, din municipiul Cluj-Napoca a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Cluj rezultatul testării cu aparatul etilotest indicând concentrația de 0.71 mg/l acool pur în aerul expirat.

 

Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh