25
Joi, Apr
6 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cursul zilei de ieri, 29 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au efectuat activități informativ-operative privind săvârșirea unor fapte de furt din societăți comerciale situate în municipiul Cluj-Napoca.politie

În cadrul activității, în jurul orei 15.30, polițiștii au depistat într-un centru comercial trei femei, cu vârstă cuprinse între 26 și 50 de ani, care ar fi avut asupra lor articole vestimentare și obiecte decorative, bănuite de a fi sustrase din societățile comerciale.

Ulterior, în baza unui mandat emis de Judecătoria Cluj-Napoca, în jurul orei 19.20, polițiștii au efectuat o percheziție în municipiu Cluj-Napoca, la locuința uneia dintre femei, fiind descoperite și ridicate mai multe bunuri de interes pentru cauzele aflate în documentare.

În continuare sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh