30
Ma, Noi
29 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O minoră în vârstă de 12 ani, instituționalizată într-un centru destinat minorilor, a plecat voluntar la data de 23 septembrie a.c., însă nu s-a mai întors.minora institutionalizata plecata

 Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

 Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 23 iunie a.c., în jurul orei 09.00, BUMBI IULIANA CAROLINA, în vârstă de 12 ani, instituționalizată într-un centru pentru minori din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat voluntar, fără a se mai întoarce.

 SEMNALMENTE - înălțime 1.50 m, greutate aproximativ 40 kg, forma feței ovală, tenul măsliniu, părul brunet și ochii căprui.

 La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o jachetă cu mânecă lungă de culoare albastră, pantaloni lungi de culoare albastră și încălțăminte sport de culoare deschisă. Avea asupra sa un ghiozdan de culoare neagră cu buline albe.

 Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh