19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 25 de ani, din Turda, bănuit de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis depolitia turda conducere, furt calificat și tentativă la furt calificat.

 

În fapt, la aceeași dată, un bărbat de 75 de ani a sesizat faptul că i-a fost sustras autoturismul personal, aflat parcat pe strada Piața Romană, cu cheile în portieră.

 

Activitățile operative și de investigare desfășurate de polițiști au condus la identificare autorului faptei, respectiv un bărbat de 25 de ani, din Turda, care a fost depistat în flagrant delict în apropierea locului producerii faptei, având asupra sa cheile autovehiculului .

 

Din verificările întreprinse, a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

De asemenea, din cercetări a reieșit faptul că, în cursul lunilor august și septembrie, cel în cauză a încercat să sustragă bunuri dintr-o locuință aflată în municipiul Turda, după ce a escaladat gardul împrejmuitor și a forțat sistemul de închidere al ușii de acces, respectiv a sustras un card bancar dintr-o altă locuință, în incinta căreia a pătruns prin efracție.

 

În cauză, prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

 

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul acestei zile instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh