30
Ma, Noi
25 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 29-31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, alături de cei ai Secţiei 9 Poliţie Rurală, cu sprijinul jandarmilor și polițiștilor locali au derulat activități cu caracter preventiv-reactiv, în scopul combaterii unor evenimente de natură a perturba siguranța comunității, urmărind în egală măsură și respectarea normelor de protecție, stabilite pentru limitarea efectelor virusului Covid.19.actiuni reactive

Astfel, activitățile efectuate au condus la legitimarea unui număr de 177 de persoane și controlarea, în cadrul activităților pe linie rutieră a 93 de autovehicule.

În urma neregulilor identificate au fost aplicate în total 48 de sancțiuni contravenționale, 20 dintre acestea pentru abateri de la normele circulației pe drumurile publice și alte 15 în conformitate cu Legea 55/2020, pentru nerespectarea normelor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh