30
Ma, Noi
29 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 14 noiembrie a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 24 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

 În fapt, la data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii au fost sesizați referitor la agresarea fizică a unui bărbat în vârstă de 71 de ani și sustragerea sumei de 4.500 de lei pe care acesta o avea asupra sa, în timp ce se deplasa pe strada Cantonului.

 Au fost demarate investigații pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, în dimineața zilei de 14 noiembrie, în urma activităților operative derulate de polițiștii municipiului Cluj-Napoca fiind depistat cel în cauză.

 Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca, iar ulterior Judecătoria Cluj-Napoca a admis propunerea de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind emis mandatul de 30 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh