30
Ma, Noi
29 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ieri, 18 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 26 de ani, din comuna Fizeșu Gherlii, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 

Din cercetări a reieșit faptul că, la aceeași data, bărbatul  ar fi pătruns prin folosirea de chei potrivite în încăperea unui imobil, aparținând unei femei din Turda, de unde a sustras două truse cu unelte electrice.

 

De asemenea, în cursul aceleiași zile, cel în cauză ar fi purtat fără drept, într-un mijloc de transport public în comun, un obiect tăietor înțepător.

 

Investigațiile efectuate de polițiștii au condus la depistarea cu operativitate a bărbatului, probatoriul administrat fiind temei pentru reținerea acestuia 24 de ore.

 

În cursul acestei zile, magistrații Judecătoriei Turda au admis propunerea de arestare preventivă, fiind emis mandatul de executare a măsurii, pentru 30 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh