20
Sam, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 19 noiembrie a.c., în intervalul orar 11.00 – 13.00, polițiștii Sectției 9 Poliție Rurală Turda au acționat pe raza comunelor arondate pentru creșterea gradului de disciplină în trafic în vederea combateriipolitia turda evenimentelor negative și a consecințelor acestora.

De asemenea, activitățile au vizat menținerea unui climat optim de siguranță publică și verificarea respectării normelor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19.

Polițiștii au organizat astfel filtre pe principalele artere de circulație, fiind controlate 43 de autovehicule și legitimate aproximativ 50 de persoane.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni în valoare de 7.815 lei.

În conformitate cu OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, polițiștii au aplicat 16 sancțiuni, fiind retrase trei certificate de înmatriculare și reținut un permis de conducere pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare.

Totodată, a fost aplicată o sancțiune în acord cu Legea 132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și tramvaie.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh