09
Vi, Iun
14 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 30 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Cluj, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, precum și cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, au acționat în vederea depistării persoanelor fizice sau juridice care efectuează operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

 În urma activităților de verificare desfășurate în municipiile Cluj-Napoca și Turda, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, articole pirotehnice din categoriile F1, F2 și F3, în greutate totală de aproximativ 100 kg și valoare de 18.400 lei.

Cu această ocazie polițiștii au deschis 4 dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută  și pedepsită de Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive, republicată.

 

***

 

Mai multe articole pirotehnice și de parfumerie descoperite și ridicate de polițiști

 

În cursul zilei de ieri, 30 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla, sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla, au desfășurat o percheziție domiciliară la adresa din Gherla a doi tineri, bănuiți de săvârşirea infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

 

În urma activităților specifice derulate, precum și a unui mandat pentru percheziția unui autoturism, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 1.943 bucăți de articole pirotehnice.

 

De asemenea, în cadrul perchezițiilor desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat 155 de articole de parfumerie, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

 

Astfel, cercetările au fost extinse în cauză și cu privire la săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marca identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh