28
Joi, Sep
19 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 În cursul zilei de 5 ianuarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au reținut pentru o perioadă de 24 de ore doi bărbați, cu vârste de 19 și 26 de ani, ambii din comuna Apahida, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere.

În fapt, la data de 17 decembrie 2021, polițiștii au fost sesizați prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la un autoturism incendiat, pe strada Viilor din localitatea Dezmir.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în urma intervenției pompierilor, incendiul autovehiculului, care se afla în afara părții carosabile, fiind neutralizat. De asemenea, cu ocazia verificărilor derulate în cauză și a constatărilor reprezentanților I.S.U. Cluj, a reieșit faptul că incendiul ar fi putut fi cauzat de folosirea intenționată a unei surse de aprindere.

Totodată, din cercetări a reieșit că bărbatul de 26 de ani ar fi incendiat autoturismul în cauză la data de 17 decembrie 2021, ulterior conducând un alt autoturism fără a deține permis de conducere.

Totodată, acesta ar fi încredințat autoturismul tânărului de 19 ani, deși ar fi cunoscut faptul că nu este deținătorul unui permis de conducere.

La data de 5 ianuarie, au fost puse în executare mandate de aducere emise pe numele celor doi, ulterior fiind reținuți de polițiști pentru 24 de ore și predați reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca au admis propunerea și au emis mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile, față de bărbatul de 26 de ani, din comuna Apahida.

Activitățile desfășurate au beneficiat de suportul de specialitate al polițiștilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh