26
Dum, Iun
32 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii clujeni vor fi la datorie și în acest weekend prelungit, astfel că în perioada 21-24 ianuarie a.c., peste 350 de polițiști sunt pregătiți să intervină zilnic pentru menținerea ordinii publice, prevenirea faptelor antisociale, precum și pentru asigurarea intervenției rapide la solicitări.

 În acestă minivacanță, având în vedere data de 24 ianuarie a.c., prilejuită de Ziua Unirii Principatelor Române, se va acționa cu efective suplimentare.

 Poliţişti din cadrul structurilor de Ordine Publică, Poliție Rutieră, Investigaţii Criminale, de la Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, de la transporturi, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și din cadrul altor structuri se vor afla în teren şi vor acționa în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

 Efectivele angrenate vor fi prezente în zonele cu aglomerări de persoane, respectiv în piețe, centre comerciale sau zone organizate pentru vânzarea de produse.

 De asemenea, poliția rutieră va fi prezentă în trafic cu efective mărite, pentru fluidizarea și controlul traficului rutier, prevenirea accidentelor de circulație, precum și pentru depistarea conudcătorilor auto care nu respectă normele legale prevăzute de  O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

 Recomandăm tuturor cetățenilor să adopte o conduită preventivă și să respecte indicațiile, precum și măsurile legale care au scopul protejării sănătății, vieții și a bunurilor.

 Înainte de a pleca la drum, vă adresăm rugămintea de a vă informa despre condițiile de drum și cele meteorologice.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh