27
Lun, Iun
37 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 28 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 51 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 În fapt, polițiștii au fost sesizați la data de 18 ianuarie a.c., de către o femeie de 76 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cu privire la faptul că persoane necunoscute, sub pretextul efectuării unor verificări la rețeaua de cablu TV, au pătruns în interiorul locuinței sale și profitând de neatenția sa, au sustras 5.000 de lei și 100 de dolari americani. 

Ca urmare a activităților investigativ-operative efectuate în cauză, polițiștii au reușit stabilirea identității persoanelor implicate în activitatea infracțională.

 La data de 28 ianuarie, unul dintre aceștia, respectiv un bărbat de 51 de ani, din Cluj-Napoca a fost identificat de polițiști, fiind condus la sediul unității pentru continuarea cercetărilor, iar ca urmare a probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

 În cursul acestei zile, față de cel în cauză, magistrații Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

 Cercetările continuă în cauză pentru documentarea activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh