26
Dum, Iun
32 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați în jurul orei 17.50, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unui bloc situat pe strada Tulcea din Cluj-Napoca. 

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 80 de ani, din Cluj-Napoca, echipajele medicale prezente aplicând măsurile de salvare specifice. intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență.

În momentul sosirii autospecialei la locul evenimentului, bărbatul prezenta traumatisme severe și nu avea semnale vitale. Au fost începute imediat, de către pompieri, manevrele de resuscitare de bază, respectiv masaj cardiac extern și i-a fost administrat oxigen, până la sosirea echipajului medical. După sosirea echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD, au fost continuate manevrele de resuscitare, specifice suportului vital avansat. Traumatismele severe suferite nu au permis continuarea resuscitării mai mult timp, fiind constat de către medicul SMURD că acestea sunt incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor în care a survenit decesul.

Pentru asigurarea cadrului legal, necesar verificărilor, cercetările sunt continuate într-un dosar penal de ucidere din culpă.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh