27
Lun, Iun
37 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au depistat, în flagrant delict, doi bărbați, de 25 și 32 de ani, ambii din județul Cluj, în timp ce ar fi încercat să comercializeze 1,5 kilograme de cannabis. Cei doi au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

 Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2022, bărbații ar fi efectuat activități de procurare și comercializare în județul Cluj, respectiv ar fi deținut, pentru consum propriu, droguri de risc, droguri de mare risc, precum și alte substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

 În urma activităților desfășurate, a fost ridicată întreaga cantitate de cannabis, precum și mai multe telefoane mobile.

 În urma probatoriului administrat în cauză, față de cei doi bărbați, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

 Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și al polițiștilor criminaliști din cadrul Poliției municipiului Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh