09
Vi, Iun
14 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

43 de permise de conducere reținute și peste 190 de sancțiuni contravenționale aplicate în cursul zilei de 5 februarie a.c., în cadrul unei activități rutiere desfășurate de Serviciul Rutier Cluj și Sălaj, pe DN1 F și DN 1 C, pentru combaterea nerespectării regimului legal al vitezei. 

La data de 5 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj, alături de polițiștii Serviciului Rutier Sălaj au acționat, în sistem cascadă, în scopul combaterii nerespectării regimului legal al vitezei, pe tronsoanele DN1 F și DN 1 C.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate în total 197 de sancțiuni contravenționale, 115 dintre acestea reprezentând situații în care conducătorii auto au încălcat limitele legale ale vitezei.

Au fost reținute 40 de permise de conducere, dintre care 30 pentru nerespectarea regimului legal al vitezei și alte 13 pentru depășire neregulamentară, fiind totodată retrase două certificate de înmatriculare.

 

FOTO ARHIVA

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh