26
Vi, Apr
2 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 42 de ani, din Turda, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată, furt și tentativă la tâlhărie calificată, fapte săvârșite asupra unor persoane vârstnice. 

La data de 15 februarie a.c., polițiștii l-au depistat în flagrant delict pe cel în cauză, după ce ar fi încercat să agreseze un bărbat în vârstă pentru a-i sustrage bunurile pe care le avea asupra sa.

 De asemenea, din cercetările derulate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Turda, a reieșit faptul că, în perioada septembrie 2021 – februarie 2022, bărbatul ar fi abordat pe diferite străzi din municipiul Turda mai multe persoane vârstnice, iar sub pretextul că le cunoaște, le-ar fi sustras documente, carduri bancare și sume de bani, în valoare totală de aproximativ 1.000 de lei.

 Ca  urmare a probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

 De asemenea, la data de 16 februarie a.c., magistrații Judecătoriei Turda au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh