27
Lun, Iun
37 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 2 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca -  Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 19 ani, din municipiul Gherla, bănuit de tâlhărie și tâlhărie calificată.

Din cercetări a reieșit faptul că la data de 1 martie a.c., în jurul orei 12.15, aflându-se în zona Piaței Mihai Viteazu din municipiul Cluj-Napoca, acesta ar fi refuzat să restituie un telefon mobil unui tânăr de 15, amenințându-l cu acte de violență.

Ulterior, în jurul orei 13.30, aflându-se pe strada Ion Popescu Voitești, cel în cauză cauză ar mai fi sustras un telefon mobil și o sumă de bani de la alți doi tineri, de 14 ani, prin amenințarea cu acte de violență și cu ajutorul unui obiect contondent, de față la săvârșirea faptelor aflându-se și tânărul de 15 ani, care îl urmărise până în respectiva locație.

Activitățile investigativ operative demarate în cauză au condus la identificarea persoanei bănuite de activitatea infracțională, iar în baza semnalmentelor furnizate, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca l-au depistat pe acesta la data de 3 martie a.c.

Tânărul de 22 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore în baza probatoriului administrat, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul acestei zile, magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au emis pe numele său mandatul de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh