28
Joi, Mar
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 12 martie a.c., în baza unor informații de interes operativ, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Cluj s-au deplasat pentru efectuarea de verificări la un imobil din comuna Panticeu, la locuința unui bărbat de 55 de ani.

Cu ocazia cercetărilor întreprinse, într-o anexă gospodărească, au fost identificate mai multe cuști metalice în care se aflau 28 de exemplare de păsări sălbatice, din primele verificări reieșind că acestea ar fi fost capturate în toamna anului 2021

Cu privire la aceste aspecte, au fost contactați reprezentanții Societății Ornitologice Române, exemplarele de păsări fiind eliberate în natură.

În cauză au fost demarate activități de verificare prin colaborarea cu organizațiile de profil, pentru a se determina cu exactitate speciile de apartenență, urmând ca în funcție de rezultatul acestora, cercetările să fie continuate în conformitate cu OUG 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei și faunei sălbatice.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh