25
Joi, Apr
3 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În data de 16 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secțiile 1-7 și Secțiile Rurale arondate împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, cu sprinjinul polițiștilor locali au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea săvârșirii de infracțiuni, verificarea unităților de cazare unde se află persoane refugiate, precum și pentru prevenirea și combaterea unor evenimente negative.

 

Activitățiile au vizat asigurarea ordinii și liniștii pe raza întregului municipiu, dar și în localitățile arondate, desfășurându-se în intervalele orare 16.00-21.00 și 23.00-00.00.

 

Polițiștii au verificat 20 de unități de cazare, au legitimat 149 de persoane, dintre care 61 aflate în unitățile de cazare destinate persoanelor refugiate, fiind verificate și 23 de autoturisme.

 

De asemenea, au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale, dintre care 31 pentru nerespectarea circualației pe drumurile publice în conformitate cu O.U.G 195/2002R.

 

În intervalul orar 19.00-21.00, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca, împreună cu jandarmi din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Cluj, cu sprijinul reprezentanților Centrului Acreditat Cazări Refugiați din Ucraina au desfășurat activități preventive la centrele de cazare ale refugiaților ucrainieni, fiindu-le transmise mesaje prin intermediul a doi traducători autorizați.

 

ipj cluj

 

nr - titlul ne apartine

sursa fotot. ipj cluj arhivă

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh