26
Dum, Iun
32 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În acest an, în preajma datei de 25 martie, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj îmbracă haine festive și sărbătorește alături de comunitatea clujeană cei 200 de ani de atestare documentară a Poliției Române.

 Învățăturile trecutului, solemnitatea prezentului și tainele viitorului au clădit valori instituționale, cu însemnătate pentru întreaga activitate desfășurată în scopul protejării intereselor cetățeanului și ale întregii comunități.

 Într-un cadru formal, marcat de atmosfera de aniversare, polițiștii clujeni aflați la început de carieră, alături de reprezentanții actualei și fostei conduceri a inspectoratului, s-au întrunit în cursul acestei zile, 23 martie a.c., pentru a aborda și dezbate realitatea, așteptările, dar și modul în care moderația experienței întâlnește forța entuziasmului.

 Subiectele de discuție tratate cu ocazia  întrevederii au gravitat în jurul mai multor întrebări: ”Este acum un moment potrivit sa fii polițist?”, ”Cariera de polițist – vocație sau meserie?”, ”Am alege aceeași carieră? De ce?” și ”Este diferită realitatea de așteptări?”.

 Sub cupola temei ”O carieră în Poliția Română”, a fost astfel creat cadrul adecvat reiterării unor principii ghidatoare în parcursul profesional al oricărui polițist.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh