27
Lun, Iun
37 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 30 martie a.c., în jurul orei 06.40, polițiștii au interceptat în trafic, pe un drum comunal din localitatea Tritenii de Sus, un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din județul Mureș, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 1.01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

...........

La aceeași dată, în jurul orei 07.00, polițiștii au depistat un bărbat de 55 de ani, din comuna Tritenii de Jos, în timp ce se deplasa cu autoturismul din direcția Tritenii de Jos spre Tritenii de Sus, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0.42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În cele două cauze, polițiștii au demarat cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

.........

Tot la această dată, polițiștii au pus în aplicare 6 mandate de aducere pe numele a 6 tineri, respectiv 5 persoane majore cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani și un tânăr de 16 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 19 martie a.c., în jurul orei 22.45, în timp ce se aflau în fața unui local public din localitatea Tritenii de Jos, județul Cluj, cei în cauză ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, manifestând acte de agresivitate fizică.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh