28
Joi, Mar
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Urmărit internațional, căutat de autoritățile cehe pentru infracțiuni de șantaj, violare de domiciliu și lipsire de libertate în mod ilegal, depistat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale - Biroul Urmăriri, cu aportul polițiștilor Sectorului Poliției de Frontieră Aeroport Cluj-Napoca.

 În cauză a fost înregistrat un prejudiciu total de circa 305 000 de euro.

 Miercuri, 13 aprilie a.c., polițiștii Biroului Urmăriri - Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj l-au prezentat pe bărbatul de 39 de ani, de cetățenie ucraineană, procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus reținerea lui pentru 24 de ore.

 Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, iar ulterior prezentat Curții de Apel Cluj, fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 15 zile, în vederea extradării către autoritățile judiciare din Cehia.

 Activitățile derulate au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh