27
Lun, Iun
37 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 19 - 20 aprilie a.c, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Cluj - Serviciul de Ordine Publică - Biroul pentru Protectia Fondului Forestier si Piscicol, alături de cei ai Poliției municipiului Turda și orașului Huedin, cu sprijinul specialiștilor silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au acționat pe linia prevenirii si combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic.

 Au fost derulate controale în municipiul Cluj-Napoca, dar și în comunele Băișoara, Petreștii de Jos și Poieni, atât în traficul, cât și la sediile unor operatori economici de profil.

 În urma activităților desfășurate au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr.171/2010, cu amenzi în valoare totală de 8.000 de lei, fiind totodată dispusă confiscarea cantității de 17.4 mc de material lemnos, în valoare de 10.000 lei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh