27
Lun, Iun
32 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 26 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție Rurală Baciu au desfășurat pe raza comunei Sânpaul o acțiune cu efective mărite, în scopul prevenirii unor fapte antisociale și combaterii infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului.

 

Astfel, pentru asigurarea unui climat optim de siguranță comunității, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, în intervalul 06.00-09.00, au fost derulate verificări în localitățile Sânpaul, Sardu, Sumurducu și Mihăiești, context în care au fost legitimate circa 70 de persoane, controlate în trafic 21 de autovehicule și aplicate 10 sancțiuni contravenționale, urmare abaterilor constatate.

 

De asemenea, au fost puse în executare trei mandate de aducere a unor persoane de interes în cauze penale privind infracțiunea de furt și conduse la sediul unității de poliție pentru mai multe verificări, dar și amprentări, 12 persoane.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh