20
Sam, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 8 iulie a.c , polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Viișoara, cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Cercetările au fost demarate la data de 8 iulie a.c., când în jurul orei 08.50, bărbatul a fost depistat de polițiști la volanul unui autoturism neînmatriculat, în timp ce se deplasa pe DJ 161A, în interiorul localității Ceanu Mare.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că plăcuțele provizorii montate pe autoturism aparțineau unui alt vehicul, iar bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.

De asemenea, testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh