20
Sam, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 13-17 iulie a.c., polițiștii clujeni cu sprijinul efectivelor Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și ai altor inspectorate de poliție județene, au derulat acțiuni cu efective mărite pentru combaterea consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan.        

 Acțiunile au urmărit atât prevenirea și combaterea consumului de alcool și substanțe stupefiante la volan, cât și prevenirea evenimentelor negative în trafic.

 Activitățile au fost desfășurate preponderent pe DN1C E576, tronsonul dintre municipiul Cluj-Napoca și municipiul Gherla și pe Varianta de Ocolire Cluj Nord-Est.

 În cele 5 zile, polițiștii au efectuat peste 3500 de testări cu aparatele alcooltest și drugtest.

 Pentru abaterile constatate au fost aplicate 177 de sancțiuni contravenționale, dintre care 14 pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, toate în valoare de peste 130.000 de lei

 Polițiștii au reținut 76 de permise de conducere și 63 de certificate de înmatriculare.

 Totodată, au fost constatate 43 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, respectiv 38 de infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și 5 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh