19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Efective mărite din cadrul Poliției municipiului Turda, Secției 9 Poliție Rurală Turda, alături de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca au acționat ieri, la data de 16 august a.c., în intervalul 18.00-22.00, pentru combatarea faptelor antisociale, impunerea respectării prevederilor legale, precum și în scopul depistării persoanelor urmărite în temeiul legii.

 Au fost legitimate circa 170 de persoane și verificate aproximativ 100 de vehicule, fiind aplicate în total, 34 de sancțiuni contravenționale, dintre care 27 pentru încălcarea normelor circulației rutiere, iar 6 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991.

 A fost reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

 De asemenea, în contextul cauzelor aflate în cercetarea polițiștilor, au fost puse în aplicare 8 mandate de aducere, persoanele respective fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh