20
Sam, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au acţionat pe tronsonul A3 Turda-Borș, pentru reducerea evenimentelor rutiere produse, în special, pe fondul nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane sau de marfă.

Peste 100 de testări cu aparatul etilotest au fost efectuate pentru depistarea și luarea măsurilor legale față de acei conducători auto iresponsabili în raport cu siguranța proprie sau a celorlalți participanți la trafic.

La data de 22 august a.c., în intervalul 06.00-09.00, respectiv 15.00-18.00 au fost controlate de către polițiști 98 de autovehicule destinate transportului de marfă și 10 autovehicule destinate transportului de persoane, verificările vizând documentele necesare efectuării transportului public de persoane, respectarea traseului și a graficului de circulație, cu opririle aferente sau a capacității maxime de încărcare a autovehiculelor de transport persoane.

 De asemenea, pentru combaterea fenomenului infracțional privind consumul băuturilor alcoolice de către conducătorii auto și depistarea situațiilor de acest fel, polițiștii au efectuat peste 100 de testări de testări cu aparatele etilotest.

Au fost sancţionaţi 47 de conducători de astfel de vehicule, două dintre sancțiunile contravenționale fiind aplicate pentru consumul băuturilor alcoolice (limita contravenție), iar din totalul măsurilor legale nu puține au fost pentru nerespectarea timpilor de odihnă, ceea ce reprezintă o gravă încălcare a prevederilor legale, prin aceasta crescând riscul producerii de accidente rutiere.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh