27
Sam, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În data de 27 august a.c., în intervalul orar 18.00 – 21.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au derulat acțiuni de tip „blitz” pe mai multe sectoare de drum, în vederea combaterii principalelor cauze generatoare de accidente.

 În aces sens, polițiștii s-au mobilizat prin acțiuni de scurtă durată pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație și prezintă un comportament inadecvat în trafic.

 Astfel că, au fost legitimate peste 100 de persoane, controlate 91 de autovehicule, fiind aplicate 19 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 9.000 de lei.

  

Exemplu semnificativ:

 În cadrul activităților, în jurul orei 19.10, polițiștii Biroului Rutier au depistat un tânăr de 18 ani, din Turda în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Fabricii din municipiu, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

 Tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh