21
Vi, Iun
3 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 16 – 22 septembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, intensifică activitățile de verificare și control în trafic pentru reducerea accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea regulilor de circulație.

 Astfel, activitățile sunt desfășurate în cadrul proiectului ROADPOL Safety Days, destinat conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire importanța respectării regulilor de circulație.

 Obiectivele principale sunt prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, creșterea vizibilității polițienești, prin depistarea celor care încalcă normele rutiere, precum folosirea telefonului mobil fără dispozitiv de tip ”mâini libere”, depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, dar și altele.

 În perioada 17 – 18 septembrie, în intervalele orare 18.30 – 21.30 și 23.30 – 01.00, polițiștii clujeni au legitimat peste 130 persoane, verificat peste 100 de autovehicule și au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 9.000 de lei.

 Acțiunile vor continua pe întreaga perioadă de desfășurare a proiectului ROADPOL Safety Days.

 Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație, să adopte un comportament preventiv astfel încât să nu creeze întâmplări neașteptate pentru ceilalți participanți la trafic și să poată evita orice situație periculoasă.

 Reamintim, totodată, despre respectarea limitelor de viteză, dar și despre efectul nefast al consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

 Pietonilor le recomandăm să nu se expună pericolului prin traversări prin locuri nepermise, să fie vigilenți atunci când traversează partea carosabilă, asigurându-se că au fost observați de către șoferi și că aceștia pot oprii în condiții de siguranță.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh