02
Vi, Dec
42 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 07.30, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe autostrada A3, la km 18, în care au fost implicate 10 autovehicule, respectiv 7 autoturisme, două autocamioane și un ansamblu de vehicule.

Din primele aspecte constatate, este vorba de două coliziuni din care au rezultat pagube materiale și două coliziuni din care au rezultat în total două victime, toate produse pe fondul nepăstrării distanței în mers și neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Traficul este blocat, fiind efectuate demersuri pentru deviere și reluarea traficului rutier.

La ora 7.30 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier pe A3, sens de mers Turda-Gilău, in dreptul localității Săndulești. Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Turda cu o  autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii, o autospecială SMURD.  Șase persoane prezintă mici  escoriații și contuzii. Pompierii nu au găsit nici o persoană încarcerată însă două victime conștiente și cooperante , bărbați, aproximativ  67 și 55 ani,  au fost transportate la spital de două ambulanțe SAJ.

Polițiștii readuc în atenția participanților la trafic:

- neadaptarea vitezei la condițiile de drum reprezintă una din principalele cauze generatoare de evenimente rutiere;

- să manifeste atenție sportită pe toată durata deplasării pe drumurile publice, să circule cu viteză redusă, adaptată permanent la condițiile de drum din această perioadă, în care vizibilitatea scade din cauza ceții;

- să verifice în permanență starea autovehiculului înainte de a pleca la drum;

- să se asigure că sistemul de iluminare nu este murdar și să utilizeze corect luminile, iar pe timp de ceață să utilizeze și luminile de ceață.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh