27
Sam, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În noaptea de 16/17 februarie a.c., în intervalul orar 22.00-02.00, polițiștii Biroului Rutier Cluj, alături de polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au desfășurat activități de control pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru descurajarea conducerii agresive la volan, prevenirea evenimentelor negative și descoperirea participanților la trafic care se află sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

 Activitățile de control s-au desfășurat alături de reprezentanți ai R.A.R, fiind astfel verificate inclusiv aspecte privind eventuale modificări neomologate aduse autovehiculelor.

 În total, în intervalul 22.00-02.00 au fost controlate 39 de autovehicule, iar în urma constatărilor au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale.

 Totodată, a fost reținut un permis de conducere pentru conducere agresivă, dar și 9 certificate de înmatriculare.

 Certificatele de înmatriculare au fost reținute ca urmare a aspectelor tehnice constatate, și anume: anvelope de alte dimensiuni, respectiv tobe de eșapament modificate.

 La acțiune au participat și funcționari din cadrul Poliției Locale.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh