27
Lun, Mar
22 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 13 martie a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca și Huedin, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Cluj-Napoca și municipiul Oradea, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de distrugere, fapte săvârșite prin aplicare de desene stil graffiti, pe vagoanele unor operatori feroviari, atât de călători, cât și de marfă.

 Din investigații a rezultat că în perioada mai 2021-februarie 2023, mai multe persoane cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, ar fi cauzat un prejudiciul total estimat la peste v, în urma aplicării unor desene stil graffiti, pe vagoanele unor operatori feroviari, aflate în circulație, atât de călători, cât și de marfă.

 Pentru îndepărtarea desenelor și rescrierea datelor necesare în scopul utilizării vagoanelor, în conformitate cu legislația în vigoare, a fost necesară retragerea din circulație a garniturilor respective. 

În urma perchezițiilor desfășurate, 4 persoane au fost conduse la sediul unităților de poliție, în vederea audierilor. 

Activitățile s-au derulat cu suportul de specialitate a Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj-Napoca și jandarmilor din cadrul Inspectoratelor Județene de Jandarmi Cluj și Bihor.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh